Deratizare

Deratizare

CE ESTE DERATIZAREA?

DERATIZAREA este procedeul de combatere a rozatoarelor.

 

ATENTIE: DERATIZAREA nu este doar o operatiune, este un amplu procedeu ce are la baza intotdeauna metode atat de combatere, dar mai ales, metode de preventie, astfel incat locatia dumneavoastra sa nu ajunga, sau dupa caz, sa nu MAI ajunga sa aiba nevoie de interventii de deratizare cu titlu curativ!

Deratizarea completeaza celelalte operatiuni (curatenie, dezinfectie), contribuind la combaterea si prevenirea bolilor transmise de rozatoare catre om sau animale de companie, facand parte din complexul de masuri de igienizare a mediului inconjurator.

Deratizarea se poate realiza de catre o firma DDD autorizata prin urmatoarele metode: chimic sau ecologic.

 

Metodele de combatere a rozatoarelor se vor alege de fiecare data de catre specialistii nostri, dupa o inspectie temeinica a spatiului vizat, tinandu-se cont de destinatia acestuia, gradul de infestare, tipul de rozatoare (soareci, sobolani, cartite)

Deratizarea ecologica realizata de o firma de deratizare autorizata se poate executa cu ajutorul statiilor de captare pe baza de adeziv cu atractanti, atat alimentari, cat si hormonali. Aceasta varianta nu dauneaza sub nici o forma mediului.

firma de deratizare autorizata, cu experienta, va folosi intotdeauna substante profesionale ce nu se gasesc pe piata in vederea comercializarii lor la "liber" . Pentru a putea comercializa si folosi substantele profesionale, o firma de deratizare trebuie sa detina toate autorizatiile si certificarile necesare atat firmei, cat si personalului care efectueaza interventiile! 


Frecventa lucrarilor de DERATIZARE este reglementata de prevederile legale in vigoare astfel:

- Pentru unitatile de alimentatie publica, pentru restul activitatilor, prestarea serviciilor de deratizare se va realiza ori de cate ori este nevoie, dar nu mai rar de o data la sase luni de zile!

 

Tariful operatiunilor de deratizare:

Costul serviciilor de DERATIZARE este determinat de mai multi factori: grad de infestare, suprafata spatiului tratat, tipul daunatorilor, frecventa interventiilor. Inca de la inceput ne dorim ca in relatia cu clientii nostri sa primeze calitatea serviciilor prestate. Ne straduim sa va oferim cel mai bun raport calitate / pret al serviciilor prestate, tinand cont si de cel mai important aspect: Pentru toate serviciile prestate de operatorii nostrii se ofera GARANTIE!

© Regele Gandacilor SRL