Dezinsectie

Dezinsectia

Reprezinta totalitatea metodelor si mijloacelor de prevenire si combatere a artropodelor si insectelor, atat taratoare, cat si zburatoare (toate acestea sunt numite vectori) prin metode mecanice, fizice, biologice sau chimice.

Dezinsectia completeaza celelalte operatiuni (curatenie, dezinfectie), contribuind la combaterea si prevenirea unor boli transmise de insecte si acarieni catre om, facand parte din complexul de masuri de igienizare a mediului inconjurator.

Dezinsectia se poate realiza de catre o firma DDD autorizata prin urmatoarele metode:  chimic sau ecologic.

Dezinsectia chimica se realizeaza cu ajutorul pompelor de joasa presiune (vermorel), pompelor automatizate de mare presiune (atomizoare), nebulizatoarelor ULV (generatoare de "ceata rece"), termonebulizatoarelor (generatoare de "ceata calda") cu ajutorul carora se pulverizeaza substanta insecticida. Toate substantele insecticidele folosite de Compania DDD sunt avizate de Ministerul Sanatatii, fac parte din grupele de toxicitate III si IV, ceea ce inseamna ca dupa aplicare, odata uscate, NU DAUNEAZA sub nici o forma vietatilor cu sange cald (oameni, animale de companie, etc). Totodata, dezinsectia chimica se mai poate realiza si cu ajutorul gelurilor insecticide.


Dezinsectia ecologica realizata de o firma DDD autorizata se poate executa cu ajutorul statiilor de captare pe baza de adeziv cu atractanti, atat alimentari, cat si hormonali. Aceasta varianta nu dauneaza sub nici o forma mediului.

O firma de dezinsectie autorizata, cu experienta, va folosi intotdeauna substante profesionale ce nu se gasesc pe piata in vederea comercializarii lor la "liber" . Pentru a putea comercializa si folosi substantele profesionale, o firma de dezinsectie trebuie sa detina toate autorizatiile si certificarile necesare atat firmei, cat si personalului care efectueaza interventiile! 

Frecventa lucrarilor de DEZINSECTIE este reglementata de prevederile legale in vigoare astfel:

- Pentru unitatile de alimentatie publica, lucrarile de dezinsectie se vor presta ori de cate ori este nevoie, restul activitatilor, prestarea serviciilor de dezinsectie se va realiza ori de cate ori este nevoie, dar nu mai rar de o data la trei luni de zile!

Tariful operatiunilor de dezinsectie:

Costul serviciilor de DEZINSECTIE este determinat de mai multi factori: grad de infestare, suprafata spatiului tratat, tipul de insecta, frecventa interventiilor. Inca de la inceput ne dorim ca in relatia cu clientii nostri sa primeze calitatea serviciilor prestate. Ne straduim sa va oferim cel mai bun raport calitate / pret al serviciilor prestate, tinand cont si de cel mai important aspect: Pentru toate serviciile prestate de operatorii nostrii se ofera GARANTIE!


© Regele Gandacilor SRL